dinsdag 10 januari 2017

PRANIC HEALING

Sinds ongeveer 10 maanden ben ik nu aan het hardlopen. We hebben als groep een app waardoor we in verbinding blijven met elkaar en de trainer. Het is een uitstekend middel om aan- en afmeldingen te doen. Het viel me op dat er vaak afmeldingen zijn in verband met blessures. Mensen zijn voor korte of lange tijd niet in staat om mee te lopen en dat gaat vaak ten koste van de conditie. Als sporter baal je toch ontzettend als je niet kunt sporten... 
(Iedereen baalt er toch van als hij door klachten gehinderd wordt om dat te doen wat hij graag zou willen doen?) 

Een aanleiding voor mij om op  21 januari a.s. om 14:00 uur een informatie middag te organiseren over Pranic Healing. Wat is de reden van je klacht of blessure. Overbelasting? verkeerd (loop)gedrag? of toch iets anders, dat je niet kunt verklaren.

Alles in het leven dat ons van streek maakt, kan je uit balans brengen. Bij voorbeeld stress op het werk of thuis, onrust, zorgen, eenzaamheid of frustratie. Zo kan het energiegehalte in je lichaam dalen. Dat kan zich op de lange termijn manifesteren als pijn, ongemak, fysieke ziektes of psychische problemen.

Pranic Healing is een uiterst effectief healing systeem en werd ontwikkeld door de Amerikaanse uroloog Master Choa Kok Sui. Het maakt gebruik van prana – levensenergie – om het energieveld van het lichaam in balans te brengen. Deze onzichtbare levensenergie herstelt het evenwicht in het lichaam en zorgt voor vitaliteit. Het vervangt niet de arts of specialist, maar werkt aanvullend.


De methode is gebaseerd op het principe dat het lichaam een zelf-herstellend vermogen heeft. Dit genezingsproces kan worden versneld door het verhogen van de levensenergie in het systeem. Levensenergie die altijd beschikbaar is vanuit de zon, lucht en grond en gebruikt kan worden ter verbetering van fysieke en emotionele klachten. 

Graag wil ik jullie uitnodigen om via deze bijeenkomst kennis te maken met de wondere wereld van Pranic Healing. Meer informatie vinden jullie terug op de Facebookpagina van VivaVeda  https://www.facebook.com/vivavedareuver/  

Om teleurstelling te voorkomen is aanmelding voor deze bijeenkomst wenselijk. 
Dit kan rechtstreeks via Facebook via of telefonisch bij Christian via 06-42203717.

Laten we er een gezond jaar van maken.
Christian


Geen opmerkingen:

Een reactie posten